Pro on Stage – jäsentapahtuma on vuonna 2018 isompi kuin koskaan!

Ammattiliitto Pro kokoaa jäsenistönsä Vantaa energia Areenalle viettämään loisteliasta tapahtumailtaa huippuviihteen, hyvän ruuan ja juoman ja hyväntekeväisyyden parissa.

Tähtiä säihkyvän tapahtuman pääesiintyjänä on kymmeniä miljoonia levyjä myynyt, mm. Left Outside Alone ja I’m Outta Love -hiteistään tunnettu Anastacia (USA). Lisäksi tilaisuudessa esiintyy kaikkien suomalaisten rakastama Paula Koivuniemi sekä uskomaton sirkustaiteilija ja miekannielijä Lucky Hell (UK).

Illan aikana vieraille on lisäksi mahdollisuus seurata erilaisia tuotelanseerauksia ja ottaa osaa yhteistyökumppaneiden tarjoamiin kampanjoihin. Tapahtumavieraille on luvassa erilaisia kilpailuja sekä uskomattomia palkintoja. Yksi tapahtuman vieraista voittaa itselleen tuliterän auton käyttöön vuodeksi, ja Pro on Stage -tapahtumasta voit päästä myös luxus-risteilylle, kaukomatkalle ulkomaille tai hotellilomille. Uusia kilpailuja ja palkintoja avataan syksyn mittaan, mutta osa julkistetaan vasta paikan päällä tapahtumassa.

Pääsylipun hintaan kuuluu monipuolinen ja herkullinen buffet-illallinen sekä juotavaa (mm. tapahtumaa varten käsityönä valmistettua Pro on Stage -nimikko-olutta, viiniä, siideriä, virvoitusjuomia). Lisäksi areenalla on erillisiä tarjoilualueilta, joilta jokainen voi lisäksi ostaa haluamiaan juomia.
Tärkeässä osassa iltaa on myös hyväntekeväisyys ja valtakunnallinen Nenäpäivä-kampanja. Ammattiliitto Pro on vuonna 2018 Nenäpäivän pääyhteistyökumppani, ja Pro on Stage tapahtumasta rakentuu illan aikana koko Suomen suurin Nenäkatsomo. Olemme mukana Nenäpäivä Show’n suorassa tv-lähetyksessä YLE TV2:ssa, ja Pron lavalta esiintyy illan aikana valtakunnan verkkoon mm. Anastacia. Näytetään muille liitoille ja yhdistyksille mallia, miten hyvää mieltä jaetaan eteenpäin!

Elämyksellinen tapahtuma on täynnä yllätyksiä ja tulee olemaan puheenaiheena työpaikkojen kahvihuoneissa vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin. Kysyntä on ollut ennennäkemätöntä, ja yli 3000 lippua on jo varattu! Lisää lippuja tulee myyntiin elokuussa 2018, jolloin yhdistysten kannattaa toimia nopeasti!
Lopullinen ohjelma ja esiintyjät paljastetaan alkusyksyn 2018 aikana!

LIPUNMYYNTI PROLIITON YHDISTYKSILLE

Liput 60€/hlö sis. ohjelma, buffet-illallinen, pientä suolaista, juomat (viini, olut, siideri, virvoitusjuomat). Lipun hintaan kuuluu ruokaa ja juomaa niin paljon, että kenellekään tuskin jää nälkä tai jano, ja lisää juomia voi aina ostaa baarista tapahtuman aikana.

 

TERVETULOA MUKAAN!

Juha Jämsä

Projektikoordinaattori/yritysyhteistyö
Lippuvaraukset
juha.jamsa@proonstage.fi
0503649156

Sirpa Lappi

Jäsenpalvelupäällikkö
sirpa.lappi@proliitto.fi
0503816849

Annemarje Salonen

Kehittämispäällikkö
annemarje.salonen@proliitto.fi
0500415528

Selkämerenkuja 1 A
PL 183
Helsinki

Ota yhteyttä