PRO on Stage – jäsentapahtuma on vuonna 2018 isompi kuin koskaan!

Ammattiliitto Pro kokoaa yhdistyksenä ja sen jäsenistöä kutsuvieraineen Vantaa energia Areenalle viettämään loisteliasta tapahtumailtaa huippuviihteen, hyvän ruuan ja juoman ja hyväntekeväisyyden parissa.

Tähtiä säihkyvän tapahtuman pääesiintyjänä on kymmeniä miljoonia levyjä myynyt, mm. Left Outside Alone ja I’m Outta Love -hiteistään tunnettu Anastacia (USA). Lisäksi tilaisuudessa esiintyy kaikkien suomalaisten rakastama Paula Koivuniemi, Ressu Redford yhtyeineen sekä lavalla nähdään myös Nenäpäivähaaste Show

Illan aikana vieraille on lisäksi mahdollisuus seurata erilaisia tuotelanseerauksia ja ottaa osaa yhteistyökumppaneiden tarjoamiin kampanjoihin. Tapahtumavieraille on luvassa erilaisia kilpailuja sekä uskomattomia palkintoja. Yksi tapahtuman vieraista voittaa itselleen tuliterän auton käyttöön vuodeksi, ja Pro on Stage -tapahtumasta voit päästä myös luxus-risteilylle, kaukomatkalle ulkomaille tai hotellilomille. Uusia kilpailuja ja palkintoja avataan syksyn mittaan, mutta osa julkistetaan vasta paikan päällä tapahtumassa.

Pääsylipun hintaan kuuluu monipuolinen ja herkullinen buffet-illallinen sekä juotavaa (mm. tapahtumaa varten käsityönä valmistettua Pro on Stage -nimikko-olutta, viiniä, virvoitusjuomia). Lisäksi areenalla on erillisiä tarjoilualueilta, joilta jokainen voi lisäksi ostaa haluamiaan juomia.
Tärkeässä osassa iltaa on myös hyväntekeväisyys ja valtakunnallinen Nenäpäivä-kampanja. Ammattiliitto Pro on vuonna 2018 Nenäpäivän pääyhteistyökumppani, ja Pro on Stage tapahtumasta rakentuu illan aikana koko Suomen suurin Nenäkatsomo. Olemme mukana Nenäpäivä Show’n suorassa tv-lähetyksessä YLE TV2:ssa, ja Pron lavalta esiintyy illan aikana valtakunnan verkkoon mm. Anastacia. Näytetään muille liitoille ja yhdistyksille mallia, miten hyvää mieltä jaetaan eteenpäin!

Elämyksellinen tapahtuma on täynnä yllätyksiä ja tulee olemaan puheenaiheena työpaikkojen kahvihuoneissa vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin. Kysyntä on ollut ennennäkemätöntä, ja yli 3000 lippua on jo varattu!

 

LIPUNMYYNTI PROLIITON YHDISTYKSILLE ja yksittäisille jäsenille.

Liput 60€/hlö yhdistykselle tai yksittäiselle jäsenelle Pro On Stage-tapahtuman Pron lippumyynnin kautta. Sis. ohjelma, buffet-illallinen, pientä suolaista, juomat (viini, olut, virvoitusjuomat). Lipun hintaan kuuluu ruokaa ja juomaa niin paljon, että kenellekään tuskin jää nälkä tai jano, ja lisäksi juomia voi aina ostaa baarista tapahtuman aikana. Lippuja yhdistys voi käyttää myös kutsuvieraiden mukaan kutsumiseen tai esimerkiksi myös jäsenhankintaan. Proliiton jäsen, kysy lippua omalta yhdistykseltäsi edullisempaan omavastuu hintaan!

 

Ohjelma

17:00 Ovet auki

17:30 Ruokailua ja seurustelua. Areenatasolla kilpailuja.

19:30 Ohjelma lavalla alkaa, illan ensimmäiset arvonnat ja kilpailut, Nenäpäivähaaste Show

20:05 Paula Koivuniemi (ensimmäinen puoliaika)

20:35 Lähestytään ensimmäistä Nenäpäivälähetystä

20:45 Nenäpäivälähetys Yle Tv2

20:55 Paula Koivuniemi (toinen puoliaika)

21:20 Tauko lavalla

21:45 Turva ja Nenäpäivähaaste, Turvan kilpailu sekä Majvik palkinnon voittajayhdistykset

21:55 Lähestytään toista Nenäpäivälähetystä

22:00 Nenäpäivälähetys Yle Tv2, lavalla mm, Jorma Malinen ja Anastacia

22:15 Anastacia (USA)

23:05 Tauko lavalla 

23:25 Dna Golden Ticket kilpailufinaali 

23:35 Pääpalkinnon Auto Vuodeksi 2019, Levin Unelmalomat kilpailu sekä BRP mönkijäarvonta

23:55 Ressu Redford 35v juhlashow

00:55 -01:10 Ohjelma lavalla huipentuu, lisäksi Dj-musiikkia ja seurustelua

02:00 Valomerkki

Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

 

SHUTTLE BUS

16:00 – 20:30 Ilmainen Shuttle Bus Pro On Stage tapahtumalipun haltioille Vantaa Energia Areena – Myyrmäki junasema, max. 15 minuutin välein.

Illan ohjelman päätteeksi kuljetuksia illan vieraille Helsingin keskustaan sekä Vantaalle Jumbon Sokos Hotelli alueelle ja Tikkurilan juna-asemalle Pro On Stage tapahtumapassin haltioille. HUOM! VR:N LÄHIJUNAT LIIKENNÖIVÄT MYYRMÄEN ASEMALTA HELSINGIN KESKUSTAAN PERJANTAINA 9.11.2018 KLO 01:35 ASTI. OLEMME JÄRJESTÄNEET SHUTTLE BUS KULJETUKSET 20 MIN VÄLEIN ENERGIA AREENALTA MYYRMÄEN ASEMALLE 23:50 ALKAEN JATKUEN 01:20 ASTI, JOLLOIN VIIMEISET SHUTTLE BUS VUOROT AJETAAN ASEMALLE.

HELSINKI KESKUSTA

01.15     Energia Areena – Helsinki keskusta 

02.15     Energia Areena – Helsinki Keskusta 

03.00     Energia areena – Helsinki Keskusta 

VANTAA JUMBO- JA TIKKURILAN ASEMA

01.20     Energia Areena – Jumbo- Tikkurila 

02.20     Energia Areena -Jumbo – Tikkurila 

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Aikataulut vahvistetaan 28.10.2018

Vantaa Energia Areenalla myös taksin noutopiste.

Juha Jämsä

Projektikoordinaattori/yritysyhteistyö
Lippuvaraukset
juha.jamsa@proonstage.fi
0503649156

Sirpa Lappi

Jäsenpalvelupäällikkö
sirpa.lappi@proliitto.fi
0503816849

Annemarje Salonen

Kehittämispäällikkö
annemarje.salonen@proliitto.fi
0500415528

Ota yhteyttä