INFO

Pro on Stage -jäsentapahtuman paikkana on Vantaa Energia Areena Myyrmäessä. Tapahtuma alkaa klo 17.00 jolloin ovet aukeavat ja ruokailu alkaa. Kaikkia vieraita pyydetään saapumaan paikalle klo 20.00 mennessä, jolloin ohjelma alkaa. Tapahtuma kestää klo 02.30 saakka. Tapahtuman tarkempi ohjelma ja aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Liikenneyhteydet

VR:llä on edullisia ryhmähintoja Pro on Stage -tapahtumaan tulijoille. Voitte tiedustella pakettihintoja suoraan VR:n ryhmämyynnistä,

ryhmämyynti@vr.fi
P. 06001-9955 (1,99€ vastattu puhelu + pvm)
www.vr.fi

Aluejohtokuntien järjestämiä yhteiskuljetuksia voit tiedustella omalta aluejohtokunnaltasi tai yhdistyksestäsi. Lisäksi yhteiskuljetuksia voit tiedustella alueesi asiamiehiltä.

Myyrmäen Juna-asemalta on matkaa areenalle noin 700 metriä. Lähijunat I ja P liikennöivät Helsingin keskustasta Myyrmäelle ja Vantaa Tikkurilasta Myyrmäkeen pääsee I-junalla. Raide- ja bussiliikenteen aikataulut voit tarkistaa www.hsl.fi Kartta. (linkki)

 

Shuttle Bus JA TAKSI Myyrmäessä

Myyrmäen aseman ja Vantaa Energia oma shuttle bus, joka liikennöi taukoamatta, n. 15 minuutin välein klo 16.00- 20.30 välisenä aikana.
Tapahtuma päätyttyä shuttle bus -kuljetukset on järjestetty Helsingin keskustaan ja sopimushotelleihin Helsingissä ja Vantaalla.. Lisäksi taksiyhtiöille on ilmoitettu Pro On Stage -tapahtumasta ja Energia Areenalla vieraille taksiliikenteen nouto- ja luovutuspiste. Lisätietoa Info sivulla.

Pysäköinti

Vantaa Energia Areenan edustalla on suuri parkkipaikka, jossa on mahdollisuus henkilö- ja linja-autopysäköinnille. Tapahtuman aikana parkkialueella on erillinen liikenteenohjaus. Lippuja ostaneille yhdistyksille lähetetään myöhemmin syksyllä kysely saapumisesta..

Naulakkomaksu

Energia Areenan ja tapahtuman sisäänkäynneillä on naulakkomaksu. Naulakkomaksu on 5.00 € / asiakas. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme varaamaan mukaan myös käteistä.

ikäraja

Pro On Stagen tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Alueelle saapuvien henkilöiden ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Mikäli ikää ei voida todentaa, evätään henkilöltä pääsy tapahtuma-paikalle, vaikka hänellä olisi pääsylippu tapahtumaan. Tällaisissa tilanteissa lipusta ei makseta rahoja takaisin.

Majoitus

Ammattiliitto Pron jäsenille on varattu Pro on Stage -tapahtuman ajaksi Helsingin keskustan sekä Vantaan Tikkurilan ja Flamingon hotelleista edullisia majoituspaketteja.

Yhdistykset voivat varata hotellipaketteja suoraan Sokos hotellien ryhmävarauskeskuksesta. (groups.helsinki@sok.fi tai puh. 0201234600) Sopimushinnat ja varaustunnukset löydät Ammattiliitto Pron mobiilisovelluksesta kohdasta ”Pro On Stage-hotelliedut”. Lisäksi varaustunnukset on lähetetty yhdistyksille lippulaskutuksen yhteydessä. Voit pyytää tunnukset myös erikseen Pro On Stage yhteydenottolomakkeella.
Kaikille lippuja varanneille yhdistyksille lähetetään erikseen tiedote majoituspaketeista ja ohjeet majoituksen varaamiseen. Kiintiövaraukset huoneisiin ovat voimassa asteittain 12.10.2018 saakka. Varaukista lunastamattomista huoneista 25% vapautetaan 14.9.2018 mennessä, 50% 21.9.2018 mennessä ja loput huoneet 12.10.2018 mennessä.
Hotelliin saapuessaan majoittujien tulee näyttää Pro On Stage -tapahtumalippu todisteeksi osallistumisesta tapahtumaan.

Juha Jämsä

Projektikoordinaattori/yritysyhteistyö
Lippuvaraukset
juha.jamsa@proonstage.fi
0503649156

Sirpa Lappi

Jäsenpalvelupäällikkö
sirpa.lappi@proliitto.fi
0503816849

Annemarje Salonen

Kehittämispäällikkö
annemarje.salonen@proliitto.fi
0500415528

Ota yhteyttä