Ammattiliitto Pro nenäpäivän pääyhteistyö kumppaniksi 2018!

Olemme tutuksi tulleet Nenäpäivän tämänvuotinen pääyhteistyökumppani ja erityisen aktiivisia maailman hädänalaisten lasten hyväksi.
Me Prossa haluamme tukea näitä lapsia, jotta heilläkin on mahdollisuus turvattuun ja onnelliseen lapsuuteen, kouluttautumiseen ja kunnon elämän edellytyksiin.

Nenäpäivä kerää varoja maailman lapsille pitkäkestoiseen kehitysyhteistyöhön sekä edistää globaalia oikeudenmukaisuutta viihteen ja yhteisen kansanliikkeen voimalla. Ammattiliitto Pro on Nenäpäivä-hyväntekeväisyyskampanjan pääyhteistyökumppani tänä vuonna ja mukana näkyvimmin kuin koskaan.

Nenäpäivä-säätiön ovat vuonna 2004 perustaneet Suomen UNICEF, Suomen Punainen Risti ja Kirkon Ulkomaanapu yhdessä Ylen kanssa. Nenäpäivä-säätiön toiminnassa ovat mukana myös Fida International, Pelastakaa Lapset, Plan International Suomi, Solidaarisuus, Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK ja Suomen Lähetysseura. Nämä luotettavat järjestöt toimivat sen eteen, että kaikkein heikoimmassa asemassa olevilla lapsilla olisi mahdollisuus hyvään elämään.

Valtakunnallinen Nenäpäivä-kampanja järjestetään kerran vuodessa loka-marraskuun aikana. Tänä vuonna Nenäpäivää vietetään 9.11. Kampanja huipentuu Suomen suurimpaan hyväntekeväisyyslähetykseen, Nenäpäivä-show’hun, Yle TV2:lla. Pro on Stage -jäsentapahtuma toimii samalla myös Suomen suurimpana Nenäkatsomona, joka osallistuu illan suoraan lähetykseen, sekä toivottavasti myös lahjoittaa sievoisen summan liiton keräystililtä hyvään tarkoitukseen.

 

MIHIN NENÄPÄIVÄN KERÄÄMÄT VARAT KÄYTETÄÄN?

Nenäpäivä auttaa maailman lapsia hankkien varoja yhdeksän järjestön pitkäkestoisiin kehitysyhteistyöhankkeisiin Afrikassa, Aasiassa sekä Etelä-Amerikassa. Pelkästään vuonna 2016 Nenäpäivävaroilla autettiin yli 150 000 lasta. Tänä vuonna kohteena ovat lapset 17 maassa Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa.
Nenäpäivän keräystuotolla järjestöt edistävät lasten koulutusta ja turvaa, vahvistavat perheiden ja yhteisöjen asemaa sekä tekevät työtä lasten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Nenäpäivän varoilla tuetaan myös Nenäpäivän lisenssintarjoajan brittiläisen Comic Reliefin kautta kehitysyhteistyötä Afrikassa.

MITEN TEEN LAHJOITUKSEN AMMATTILIITTO PROn NENÄPÄIVÄTILILLE?

Haluamme kohdistaa keräystulot Pron kampanjapottiin. Meillä on verkossa oma sähköinen Nenäpäivä-lipas nenapaiva.fi/proliitto. Siihen voi lahjoittaa koko kesän ja syksyn. Lue ohjeet Pron keräystilille tilittämisestä.

Lisäksi tekstiviestillä alla olevan ohjeen mukaan tehty lahjoitus kohdistuu keräyspottiimme.

Pron Nenäpäivä-pottia kerrytät helposti viestillä:

LÄHETÄ TEKSTIVIESTI lähettämällä sana PROLIITTO numeroon 16499. Tekstiviestillä lahjoitat viisi euroa.

NETISSÄ osoitteessa www.nenapaiva.fi/proliitto voi lahjoittaa haluamansa summan. Maksuvaihtoehtoja ovat verkkopankki ja lasku.

KIlpailu PROLIITON yhdistyksille! kerää nenäpäivään potti, voita UPEA kokous-ja hotelliPAketti!

Haastamme kaikki Ammattiliitto Pron yhdistykset keräämään nenäpäivälle rahaa hyvään tarkoitukseen. Kaksi eniten rahaa kerännyttä yhdistystä palkitaan kokous- ja kongressihotelli Majvikin kokouspaketeilla.

Tyyli on vapaa! Tempaiskaa kunnolla ja järjestäkää vaikka myyjäiset, keräys työpaikalla, kirpputori tai keksikää jotain uutta ja ihmeellistä.

1. Järjestä keräys, tempaus tai joku muu.
2. Keräysaikaa on 9.11.2018 asti.
3. Tilitä keräämänne potti joko suoraan Proliiton Nenäpäivä nettilippaaseen tai vaihtoehtoisesti Ammattiliitto Pron omalle Nenäpäiväkeräystilille, josta tilitämme ne puolestanne Nenäpäivälle.
4. Ota kuitti talteen lahjoitussummasta ja toimittakaa se Ammattiliitto Prohon 9.11.2018 klo 18.00 mennessä. (sähköpostitse osoitteísiin sirpa.lappi@proliitto.fi sekä juha.jamsa@proonstage.fi)
5. Yhdistyksenne voi voittaa upean hotelli- ja kokouspaketin Kongressihotelli Majvikista. Helppoa kuin heinänteko!

PALKINnot!

Kilpailussa on kaksi sarjaa, isoille yli 300 jäsenen yhdistyksille palkintona on 20 hengelle 2 kokouspäivää, 1 yö, täysihoidolla -kokouspaketti sekä pienille alle 300 jäsenen yhdistyksille 10 hengelle 2 kokouspäivää, 1 yö, täysihoidolla -kokouspaketti Kongressihotelli Majvikissa.

 

Onnea Nenäilyyn ja keräämiseen!

Nyt lähti Ammattiliitto Prolla Mopo käsistä oikein kunnolla, siis TODELLA POSITIIVISESTI!

Mahtavaa olla luomassa Suomen suurinta nenäkatsomoa yhdessä Ammattiliitto Pro kanssa!

Risto Vuorensola

Tuottaja, YLE

esittelyssä:

SASK on suomalaisen ay-liikkeen kehitysyhteistyöjärjestö ja yksi niistä järjestöistä, joiden kautta Nenäpäivävaroja kanavoidaan eteenpäin. SASK käyttää osuutensa Nenäpäivä-tuotoista hankkeisiin, jotka vähentävät köyhyyttä kehittyvissä maissa – ja parantavat siten lasten ja nuorten elinolosuhteita.

Juha Jämsä

Projektikoordinaattori/yritysyhteistyö
Lippuvaraukset
juha.jamsa@proonstage.fi
0503649156

Sirpa Lappi

Jäsenpalvelupäällikkö
sirpa.lappi@proliitto.fi
0503816849

Annemarje Salonen

Kehittämispäällikkö
annemarje.salonen@proliitto.fi
0500415528

Ota yhteyttä